logomob

За нас

Дознајте повеќе за нашата организација

Our Mission & Services

Duis aute irure dolor in reprehenderit

Recent programs

Duis aute irure dolor in reprehenderit

Charity account & Report

Duis aute irure dolor in reprehenderit
ukash kart | ukash satın alma |
Напишано од Mobilnost.mk
PDF Печати Е-пошта

Здружение на лица со телесен инвалидитет - Скопје - МОБИЛНОСТ - СКОПЈЕ

Адреса: ул.“11 Октомври“ бр. 42а, 1000 Скопје

Телефон: 02 / 3115 482

Претседател: Дејан Ѓорѓиевски

Секретар: Елена Ѓурчиновска

 

Анкета

Дали мислите дека лицата со инвалидност имаат еднакви права со другите граѓани во РМ?
  Резултати

Контакт

Национален сојуз на лица со телесен инвалидитет на Македонија - Мобилност Македонија

Адреса: ул. „11 Октомври“ бр. 42а

1000 Скопје

Телефон/Факс: 02 32 11 280